2020. 03. 27., p – 15:16

BEIRATKOZÁSI TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt leendő Szülők!

Az Emberi Erőforrások Minisztere a rendkívüli helyzetre való tekintettel meghozott 7/2020. számú EMMI határozata alapján, tájékoztatjuk Önöket az óvodai beiratkozás rendjéről.

A beiratkozás során az EMMI rendelet szerint a következőképpen kell eljárni:

  • Ha a szülő, vagy törvényes képviselő be szeretné íratni a gyermekét, az óvoda nevének, címének megjelölésével (ANGYALKERT MAGÁN ÓVODA, 6000 KECSKEMÉT, BÁNK BÁN UTCA 5.), elektronikusan vagy telefonon szándéknyilatkozattal 2020. 04.02- 2020. 04. 20. között teheti meg.
  • Az ANGYALKERT MAGÁN ÓVODA az év során folyamatos beiratkozást biztosít, ugyanezen feltételek mellett. Ezen feltételek határozatlan ideig érvényesek.

Elérhetőségek:

A szándéknyilatkozat tartalmazza a gyermek nevét, születési idejét, és a szülők elérhetőségét (e-mail címe, telefon).

A szándéknyilatkozat beérkezését követően az Intézmény elküldi a Jelentkezési lapot, a  Megállapodást, mely az intézmény és a szülő közötti kapcsolattartásra vonatkozik és az Árlistát. A jelentkezés érvényesítése a dokumentumok kitöltésével és aláírásával történik, melyet 2 napon belül vissza kell juttatni az óvodának.

Ezt követően az intézmény telefonon egyezteti a szülővel a beszoktatás rendjét.

Az Intézmény a rendelet alapján 2020. 04. 20- ig értesíti a szülőt a döntésről, későbbi beiratkozás esetén a kért dokumentumok visszaérkezését követően 10 munkanapon belül.

Angyalkert Magán Óvoda vezetősége