About us

Bemutatkozás

Az Angyalkert Magánóvoda 2,5 éves kortól iskolaköteles korig nyújt magas színvonalú óvodai ellátást biztonságos és családias, belvárosi környezetben. Az óvodában egész napos angol nyelvi nevelés folyik tapasztalt angol anyanyelvű tanárral, aki az angolul beszélő magyar óvodapedagógussal együttműködve adja át a gyermekeknek az angol nyelv ismeretét, szeretetét és játékosan bevezetik a gyermekeket az angolszász kultúrába.

Az Angyalkert Magánóvoda egy családi vállalkozás, amely Kecskemét belvárosában egy csendes kis utcában található. A gyönyörűen felújított és modernizált elegáns polgárház minden kényelmi elvárásnak megfelel, valamint átlagon felüli biztonsági rendszerrel rendelkezik(kizárólag egyedi chipkártyával történő belépési lehetőség a szülők és gyermekek számára, biztonsági kamerás rendszer). A tágas, nagy ablakokkal felszerelt csoportszobák ( 55 m2) helyet biztosítanak mind a gondtalan szabad játéknak, mind a közös tevékenységnek. Az igényes belsőépítészeti megoldásokkal rendelkező berendezést a minden igényt kielégítő játékok, könyvek, játszószőnyeg, babakonyha és készségfejlesztő eszközök adják, míg a meleg színek varázsa, a galéria, valamint a mesesarok az otthonosság hangulatát és biztonságát idézik.

Az óvodához tartozik egy tágas tornaterem (70 m2), amely kiváló minőségű, ergonómikus és biztonságos, gyermekbarát felszerelésével biztosítja a teret a gyermekek mindennapos mozgásához, mozgásszervi fejlesztéséhez.

Jól felszerelt, részben füvesített, részben gumitéglával burkolt belső udvarral rendelkezünk, ahol homokozó, babaház biztosítja a gyermekek számára a változatos szabadtéri tevékenységet, mely kiválóan alkalmas a szabad levegőn való futkározáshoz, a szervezett mozgásfejlesztéshez.

Az Angyalkert Magánóvoda az a hely, ahol gyermeke egy szeretetteljes, biztonságot adó és élményekben gazdag óvodai életet tud élni, ahol a cél a gyermeki személyiség teljes kibontakoztatása, érzelmi világuk gazdagítása és egy olyan harmonikus, elfogadó gyermekközösség kialakítása, ahova a gyermek örömmel érkezik és izgatottan várja a másnapot.