About us

Bemutatkozás

Az Angyalkert Magán Óvoda 2,5 éves kortól iskolaköteles korig nyújt magas színvonalú óvodai ellátást biztonságos és családias, belvárosi környezetben. Az óvodában magyar  nyelvi nevelés folyik. Nyelvvizsgával rendelkező óvodapedagógusok adják át a gyermekeknek az angol idegennyelv ismeretét, szeretetét és játékba ágyazva megismertetik a gyermekekkel az angolszász kultúrát.

Az Angyalkert Magán Óvoda egy családi vállalkozás, amely Kecskemét belvárosában egy csendes kis utcában található. A gyönyörűen felújított és modernizált elegáns polgárház minden kényelmi elvárásnak megfelel, valamint átlagon felüli biztonsági rendszerrel rendelkezik(kizárólag egyedi chipkártyával történő belépési lehetőség a szülők és gyermekek számára, biztonsági kamerás rendszer). A tágas, nagy ablakokkal felszerelt csoportszobák ( 55 m2) helyet biztosítanak mind a gondtalan szabad játéknak, mind a közös tevékenységnek. Az igényes belsőépítészeti megoldásokkal rendelkező berendezést a minden igényt kielégítő játékok, könyvek, játszószőnyeg, babakonyha és készségfejlesztő eszközök adják, míg a meleg színek varázsa, a galéria, valamint a mesesarok az otthonosság hangulatát és biztonságát idézik.

Az óvodához tartozik egy tágas tornaterem (70 m2), amely kiváló minőségű, ergonómikus és biztonságos, gyermekbarát felszerelésével biztosítja a teret a gyermekek mindennapos mozgásához, mozgásszervi fejlesztéséhez.

Jól felszerelt, műfüves, teljes ütéscsillapítóval ellátott, részben gumitéglával burkolt belső udvarral rendelkezünk, ahol homokozó, mászóka-komplexum, babaház biztosítja a gyermekek számára a változatos szabadtéri tevékenységet, mely kiválóan alkalmas a szabad levegőn való futkározáshoz, a szervezett mozgásfejlesztéshez.

Az Angyalkert Magán Óvoda az a hely, ahol gyermeke egy szeretetteljes, biztonságot adó és élményekben gazdag óvodai életet tud élni, ahol a cél a gyermeki személyiség teljes kibontakoztatása, érzelmi világuk gazdagítása és egy olyan harmonikus, elfogadó gyermekközösség kialakítása, ahova a gyermek örömmel érkezik és izgatottan várja a másnapot.